Orthopedie - Gezond in Zuid
15983
page-template-default,page,page-id-15983,page-child,parent-pageid-15428,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Orthopedie

De orthopedisch schoentechnicus is deskundig op het gebied van op maat gemaakte orthopedische producten en een expert in voet-, enkel- en knieklachten.

Bij klachten aan de voet en been, wordt er gekeken naar de oorzaak van de klacht. Bij stand verandering of door een aandoening, kan men veel last krijgen van de voeten, maar ook in de rest van het lichaam. Door middel van aangepaste schoeisel, kan een normaal looppatroon gerealiseerd worden en klachten verminderen. De schoenen worden handgemaakt en alle opties van materiaal en kleur is mogelijk.

In het team zit de volgende orthopedisch schoentechnicus:

Daarnaast biedt Gezond in Zuid een groot aantal (para)medici aan, zoals fysiotherapie, ergotherapie en psychologie. Onderling wordt er regelmatig mondeling en/of schriftelijk overlegt, waardoor er altijd korte lijnen zijn tussen de therapeuten. Hierdoor kan er snel en efficiënt gewerkt worden.

Klik hier voor de andere (para)medici