over Gezond in zuid - Gezond in Zuid
15632
page-template-default,page,page-id-15632,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Over Gezond in Zuid

Op 1 mei 2011 opende Gezond in Zuid haar deuren, een groot paramedisch centrum in Oud-Zuid. Dit centrum is opgericht door onder andere Humbert Buur en Veikko Hansen. In het centrum werkt een groot aantal paramedische zorgverleners met elkaar samen.

Gezond in Zuid biedt een passende behandeling voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat, of met klachten die beweging gerelateerd zijn. Op loopafstand van het Museumplein vindt u bij Gezond in Zuid alle disciplines en specialismen onder één dak.

 

Onze doelstelling is dat binnen het samenwerkingsteam voor iedereen een professional beschikbaar is, die ervoor zorgt dat u de stap maakt naar sneller beter. Uw gezondheid staat centraal en is terug te vinden in de naam van ons centrum, tevens ons motto. Gezond in Zuid betekent voor u dat wij werken aan de verbetering en het onderhouden van uw gezondheid. Toegankelijkheid en vriendelijkheid gaan gepaard met deskundigheid en korte lijnen tussen de verschillende disciplines.

 

Gezond in Zuid is een gezondheidszorginstelling en tevens een geaccrediteerde fysiotherapeutische leerpraktijk. Dit houdt in, dat wij in samenwerking met verschillende Hogescholen studenten opleiden tot kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeuten. Stage en praktijkopdrachten worden bij Gezond in Zuid uitgevoerd. Verschillende teamleden zijn tevens betrokken bij onderwijsactiviteiten.

 

Ook werkt Gezond in Zuid nauw samen met verschillende orthopeden van het OLVG, Jan van Goyen kliniek, Bergman en Diagnostisch Centrum. Naast het directe contact met de specialisten, vertegenwoordigt Gezond in Zuid zich ook sterk in Netwerken. Denk hierbij aan het SchouderNetwerk, ClaudicatioNet en heeft Gezond in Zuid samen met andere zorgverleners het RugpijnNetwerk opgezet.

Gezond in zuid fysiotherapie en manuele therapie