Oedeemtherapie - Gezond in Zuid
16004
page-template-default,page,page-id-16004,page-child,parent-pageid-15428,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie is een specialisatie binnen het vak fysiotherapie. Een oedeemtherapeut is deskundig op het gebied van vocht, littekens en het lymfesysteem.

De behandeling bestaat uit het screenen en het in kaart brengen van het probleem. Door middel van een milde massagetechniek wordt het lymfesysteem gestimuleerd. Naast de massage bestaat de therapie ook uit onder andere adviseren & informeren betreffende belasting/ belastbaarheid, do & dont’s met lymfeoedeem, trainen, zwachtelen en advies voor aanmeten steunkousen.

Op dit moment wordt in Gezond in Zuid geen oedeemtherapie gegeven.

 

Wij hebben contact met ervaren oedeem-therapeuten waardoor we tot wij zelf deze therapie weer kunnen aanbieden u in contact kunnen brengen met een van deze specialisten.

Er wordt regelmatig mondeling en/of schriftelijk overlegd, waardoor er korte lijnen zijn tussen de therapeuten. Daarnaast biedt Gezond in Zuid een groot aantal andere (para)medici aan, oefentherapie, podotherapie en psychologie. Hierdoor kan er altijd snel en efficiënt gewerkt worden.

In het team zitten de volgende oedeemtherapeuten:
gezond in zuid zorgdisciplines Oedeemtherapie

Op dit moment is er een vacature voor een oedeem therapeut.

 

Neem voor informatie contact op 020-6171735 of stuur een mail naar info@gezondinzuid.nl 

Klik hier voor de andere (para)medici en onze informatie voor nieuwe patiënten