Fysiotherapie - Gezond in Zuid
16062
page-template-default,page,page-id-16062,page-child,parent-pageid-15428,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. De fysiotherapeuten van Gezond in Zuid hebben een erkende fysiotherapie-opleiding gevolgd en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister. Daarnaast volgen zij regelmatig cursussen en opleidingen voor de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen.

De behandeling bestaat uit het screenen en onderzoeken van het lichaam en het in kaart brengen van de klacht. De fysiotherapeut is breed opgeleid en kan door verschillende behandelmethodes de klachten verminderen. Denk hierbij aan trainen onder begeleiding, het opstellen van een persoonlijk trainingsschema, adviseren & informeren over belasting/belastbaarheid, masseren, mobilisatietechnieken, houdingscorrectie, tapen etcetera.

Er wordt regelmatig mondeling en/of schriftelijk overlegd, waardoor er korte lijnen zijn tussen de therapeuten. Daarnaast biedt Gezond in Zuid een groot aantal andere (para)medici aan, zoals oefentherapie, podotherapie en psychologie. Hierdoor kan er altijd snel en efficiënt gewerkt worden.

In het team zitten de volgende fysiotherapeuten:
Fysio Therapie

Er wordt regelmatig mondeling en/of schriftelijk overlegd, waardoor er korte lijnen zijn tussen de therapeuten op de verschillende locaties. Daarnaast biedt de locatie in Zuid (Gezond in Zuid) een groot aantal andere (para)medici aan, zoals oefentherapie, podotherapie en psychologie. Hierdoor kan er altijd snel en efficiënt gewerkt worden en is er voor elke patiënt de juiste behandeling mogelijk.

Elke fysiotherapeut heeft zijn eigen specialisaties en ambities en daardoor vormt het team van Gezond in Zuid samen een sterk team.

Klik hier voor de andere (para)medici en onze informatie voor nieuwe patiënten