Complementaire Therapie - Gezond in Zuid
15994
page-template-default,page,page-id-15994,page-child,parent-pageid-15428,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Complementaire Therapie

De complementaire therapeut is de deskundige op het gebied van aurareading, healing en bach-bloesemtherapie.

Deze therapie richt zich op de energie die in en rond het menselijk lichaam stroomt. Bij een aurareading kijk ik naar blokkades die daarin kunnen ontstaan en vertel wat ik zie. Dat kunnen beelden zijn uit heden en verleden of symbolen die iets vertellen over je vragen en problemen. Deze beelden kunnen bijvoorbeeld inzicht geven in hoe je, zowel privé als op je werk, in het leven staat, welke gedragspatronen je ontwikkeling in de weg staan, wat je relatie is met de mensen in je omgeving en wat je kunt doen om je problemen aan te pakken. Een healing brengt het energiesysteem in balans en ontspant je lichaam en geest. Bach-bloesems werken positief op gemoedstoestanden zoals schuldgevoel, onzekerheid en angst. Je kunt weer in vrijheid keuzes maken waar je helemaal achter staat.

In het team zit de volgende complementaire therapeut:
Complementaire Therapie

Daarnaast biedt Gezond in Zuid een groot aantal (para)medici aan, zoals fysiotherapie, ergotherapie en psychologie. Onderling wordt er regelmatig mondeling en/of schriftelijk overlegd, waardoor er altijd korte lijnen zijn tussen de therapeuten. Hierdoor kan er snel en efficiënt gewerkt worden.

Klik hier voor de andere (para)medici