samenwerking met Buurtzorg oud zuid en ergotherapiepraktijk doen - Gezond in Zuid
16088
page-template-default,page,page-id-16088,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
buurtzorg doen samen zorgzaam

samenwerking met Buurtzorg oud zuid en ergotherapiepraktijk doen

Verpleegkundigen van team Buurtzorg Oud Zuid, fysiotherapie van Gezond in Zuid en Ergotherapiepraktijk Doen zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Hierdoor kunnen wij effectieve, betaalbare zorg op maat bieden. Wij streven naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Door korte communicatielijnen sluit de zorg zo beter aan op uw hulpvraag en wensen.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

• verpleegkundige hulp
• wondverzorging
• looptraining
• valpreventie
• aanpassingen in huis
• aanvraag van hulpmiddelen

Bent u geïnteresseerd, neemt u dan gerust contact op.

BUURTZORG

Wijkverpleging

Buurtzorg levert met kleine teams persoonlijke verzorging en verpleging thuis als u ernstig ziek bent, na een ziekenhuisopname of als u zelfstandig wilt blijven wonen. Onze medewerkers helpen u bijvoorbeeld met de persoonlijke verzorging en het klaarzetten en geven van medicijnen. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn. Buurtzorg levert ook palliatieve zorg in de laatste fase van het leven. Buurtzorg gaat uit van uw eigen mogelijkheden. Iedere cliënt krijgt een persoonlijk begeleider die samen met u kijkt wat er aan zorg nodig is waarbij we ook rekening houden met veranderingen in de toekomst. Uw persoonlijk begeleider heeft regelmatig contact met andere zorgverleners (bijvoorbeeld uw huisarts of behandelend specialist).

• verpleegkundige hulp
• wondverzorging

Contactgegevens
Johan M. Coenenstraat 4
1071 WG Amsterdam
T [06] 13 024 541
amsterdamzuid@buurtzorgnederland.com
www.buurtzorgnederland.com

DOEN

Ergotherapie

Doen hanteert een wijkgerichte benadering die zich richt op het weer mogelijk maken van dagelijkse handelingen bij mensen die
door ziekte of handicap een lichamelijke of psychische beperking hebben opgedaan. In deze situatie wordt u geconfronteerd met uw eigen beperkingen. Uzelf aankleden of het nemen van een douche verloopt ineens moeizaam en wellicht heeft u er hulp bij nodig van bijvoorbeeld uw partner.

Doen streeft ernaar om juist deze praktische dagelijks terugkerende activiteiten vanuit een andere hoek te benaderen. Door niet alleen in te gaan op de beperkingen, maar juist op de mogelijkheden streeft Doen ernaar een optimaal niveau van zelfredzaamheid te creëren.Hierbij is het uitgangspunt uw wens en bepaalt u samen met de ergotherapeut het verloop van de behandeling.

• advies over passende oplossingen
• begeleiding bij het organiseren van voorzieningen

Contactgegevens
Corantijnstraat 15 HS
1058 DB Amsterdam
T [020] 623 01 32
info@ergo-doen.nl
www.ergo-doen.nl

GEZOND IN ZUID

Fysiotherapie

Gezond in Zuid biedt een passende behandeling voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat, of met klachten die bewegingsgerelateerd zijn. Op loopafstand van het Museumplein vindt u bij Gezond in Zuid alle disciplines en specialismen onder één dak. Onze doelstelling is namelijk dat binnen het samenwerkingsteam voor iedereen een professional beschikbaar is die ervoor zorgt dat u de stap maakt naar sneller beter.
Uw gezondheid staat centraal en is terug te vinden in de naam van ons centrum, tevens ons motto. Gezond in Zuid betekent voor u dat wij werken aan de verbetering en het onderhouden van uw gezondheid. Toegankelijkheid en vriendelijkheid gaan gepaard met deskundigheid en korte lijnen tussen de verschillende disciplines.

• looptraining
• valpreventie