Podotherapie - Gezond in Zuid
16570
page-template-default,page,page-id-16570,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Podotherapie

Een podotherapeut behandelt personen met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Dit kunnen dus ook klachten zijn aan de knieën, heupen of bijvoorbeeld de lage rug.

Meestal wordt de stand van de voeten of het looppatroon door middel van een correctiezool gecorrigeerd. Echter kan een goed schoenadvies of het meegeven van oefeningen soms al voldoende zijn om iemand weer pijnvrij te laten bewegen.

In het team zit de volgende podotherapeut:
zorgdisciplines Podo Therapie

Daarnaast biedt Gezond in Zuid een groot aantal (para)medici aan, zoals fysiotherapie, ergotherapie en psychologie. Onderling wordt er regelmatig mondeling en/of schriftelijk overlegt, waardoor er altijd korte lijnen zijn tussen de therapeuten. Hierdoor kan er snel en efficiënt gewerkt worden.

Klik hier voor de andere (para)medici