Reactie na behandeling? - Gezond in Zuid
16730
page-template-default,page,page-id-16730,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

(Heftige) reactie na behandeling?

Wat is een heftige reactie na een behandeling?

Na een behandeling bij een fysiotherapeut of manueel therapeut, kan er een reactie optreden. Bij een ongewenste reactie of bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de praktijk (020-6717135) of stuurt u een email naar de desbetreffende therapeut. Klik hier voor alle (para)medici.

Wanneer de pijn die door de behandeling is ontstaan in de nacht aanwezig blijft of heftiger is dan een 6 op schaal van 10 neem dan contact met ons op. Ook als er ontstekingsfactoren (roodheid, warmte, zwelling, functieverlies) aanwezig zijn en deze symptomen langer dan 24 uur aanhouden kunt u ons altijd bellen of mailen.

Wat is een normale reactie na een behandeling?

Een normale reactie kan zijn dat u helemaal geen reactie hebt na de behandeling/training of een draaglijke pijn (<6/10), vermoeidheid of lichte ontstekingsreactie (zwelling, warmte, roodheid) die maximaal 24 uur duurt en vervolgens afneemt.

Oefeningen voor thuis

In een aantal gevallen kunt u zelf uw herstelproces bespoedigen door naast de behandelingen in ons centrum thuis oefeningen te doen.

Binnenkort kunt u hier video’s vinden een aantal eenvoudige oefeningen die u thuis kunt doen.