Irma Kanis - Gezond in Zuid
16108
page-template-default,page,page-id-16108,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Irma Kanis
Oefen Therapie

Irma Kanis

Oefentherapeut Mensendieck

 

irmakanis@hotmail.com
telefoon (020) 622 75 70
telefoon 06 49 95 84 09

Sinds 1982 ben ik met veel plezier werkzaam als oefentherapeut Mensendieck.
Na ongeveer 30 jaar in een eigen praktijk te hebben gewerkt ben ik in 2014 bij Gezond in Zuid gaan werken, een fijn multidisciplinair team.

Ik noem mijn vak een ambacht, je leert vooral door je werkervaring, het intensief overdenken van je behandelingen.
Iedere patiënt is uniek en daardoor ook iedere klacht, de uitdaging is iedere keer weer om een op maat gemaakt behandelplan op te stellen en samen met de patiënt te zoeken naar gepaste en haalbare oplossingen om houding of beweging te verbeteren .
En uiteraard kennisvergroting vergaren door bijscholing en intercollegiaal overleg.

Een boeiende specialisatie binnen de oefentherapie ,vind ik het geven van ontspanningsbehandelingen, voor mensen met allerlei spanningsklachten (hyperventilatie, angsten, burn-out), hierbij gebruik makend van verschillende technieken.

Recent heb ik een opleiding gevolgd in het Apeldoorns duizeligheidscentrum, voor het behandelen van verschillende vormen van duizeligheid, waaronder de vestibulaire revalidatie.

 

Meer informatie over de oefentherapie Mensendieck/Cesar is te vinden op www.mensendieckpraktijkzuid.nl en op www.vvocm.nl

 

Nevenactiviteiten
sportmasseur (1995)