Diëtetiek - Gezond in Zuid
15996
page-template-default,page,page-id-15996,page-child,parent-pageid-15428,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Diëtetiek

De diëtist is de deskundige op het gebied van voeding en eetgedrag.

De behandeling bestaat uit het in kaart brengen van de huidige leef- en eetstijl, het samen maken van een plan om te werken aan het gestelde voedings- of eetdoel. Voeding is de basis van het leven. Om te kunnen overleven is eten nodig. Om je goed te voelen en gezond te blijven is goed voedsel nodig. Tegenwoordig is er zo veel te koop en is er veel tegenstrijdige informatie over voeding te vinden. De diëtist brengt daar graag  lijn en duidelijkheid in.

In het team zit de volgende diëtist:
Dietetiek

Daarnaast biedt Gezond in Zuid een groot aantal (para)medici aan, zoals fysiotherapie, ergotherapie en psychologie. Onderling wordt er regelmatig mondeling en/of schriftelijk overlegd, waardoor er altijd korte lijnen zijn tussen de therapeuten. Hierdoor kan er snel en efficiënt gewerkt worden.

Klik hier voor de andere (para)medici