Yvon de Winter - Gezond in Zuid
16116
page-template-default,page,page-id-16116,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Yvon de Winter
Oefen Therapie

Yvon de Winter

Oefentherapeut Cesar

 

yvon@de-oefentherapeut.nl
telefoon (020) 616 65 55
telefoon 06 24 44 14 60

Zolang ik me herinner, heb ik interesse in ‘bewegen’ en hoe bewegingen gaan of niet gaan. Al jaren geniet ik van de veelzijdigheid van mijn beroep, van de effectiviteit van oefentherapie en van het inzicht dat mensen daardoor krijgen in hun bewegingen. Het blijft voor mij fascinerend hoe mijn cliënten hun houding en hun bewegen kunnen verbeteren zonder apparatuur of geïsoleerde spieroefeningen maar door bewust en totaal bewegen.

 

Netwerken
Ik ben aangesloten bij De Oefentherapeut (www.vvocm.nl) en lid van het ParkinsonNet (www.Parkinsonnet.nl)