Revalide - Gezond in Zuid
15630
page-template-default,page,page-id-15630,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Revalide Amsterdam

Revalide Amsterdam biedt sinds september 2013 revalidatiezorg voor patiënten met complexe klachten die een interdisciplinaire benadering behoeven. Interdisciplinaire behandeling betekent dat een gespecialiseerd team met psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeut, maatschappelijk werker, mindfulness-trainer en diëtist nauw samen werken om u zo goed mogelijk te ondersteunen om adequaat met uw klachten om te gaan. De handeling is onder leiding van de revalidatiearts Mw. Dr. M.D.F. van Eijsden-Besseling.

 

Voor wie: Patiënten met complexe chronische klachten bij wie de normale, enkelvoudige behandeling geen blijvend effect heeft.

Waar: De behandellocatie is Ruysdaelstraat 49A te Amsterdam

 

Hoogwaardig en kleinschalig

Revalide is een instelling voor tweedelijns revalidatiegeneeskunde met de voordelen van de eerste lijn. Wij werken met kleinschalige klinieken die in de wijk zijn gevestigd, dichtbij de patiënt en gebruik makend van de kennis en kwaliteit van een landelijke organisatie. Wij hanteren geen wachtlijsten, u kan direct bij ons terecht. Bovendien wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Geprotocolleerd

De kwaliteit is gebaseerd op geprotocolleerde zorgpaden. Om het effect van onze behandelingen te meten maken wij gebruik van begin- en eindmetingen.

Mocht u meer informatie willen hebben over wat Revalide Amsterdam kan betekenen voor u, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 

Klik hier voor meer informatie over Revalide