Natascha Smoltsak - Gezond in Zuid
16121
page-template-default,page,page-id-16121,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Natascha Smoltsak
Dietetiek

Natascha Smoltsak

Diëtiste
 
nsmoltsak@goodfoodadvice.nl
telefoon 06 51 17 87 63

Sinds 2005 werk ik als diëtist in mijn eigen praktijk Good Food Advice, waarvan een dagdeel per week bij Gezond in Zuid.

Na enkele jaren werkervaring besloot ik Voeding en diëtetiek te gaan studeren, gezonde voeding was iets waar ik me al jaren mee bezig hield. Na mijn afstuderen ben ik meteen aan de slag gegaan in mijn eigen praktijk, waar ik de afgelopen jaren mensen heb begeleid met allerlei verschillende voedingsproblemen. De nadruk in mijn behandeling is wat minder op het hoofdstuk voeding komen te liggen, maar veel meer op coaching bij gedragsverandering. Weten wát je moet doen om gezond te worden is een ding, maar het hóe is een ander verhaal.

Ik behandel mensen met allerhande gezondheidsproblemen die gerelateerd zijn aan voeding. Denk aan diabetes, darmklachten, over- en ondergewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, voeding bij zwangerschap en borstvoeding. Iedereen krijgt een advies op maat, wat past bij jouw levensstijl, jouw omstandigheden en jouw voorkeuren.

 

Meer informatie is te vinden op www.goodfoodadvice.nl, www.facebook.com/goodfoodadvice en op www.twitter.com/goodfoodadvice