Michal Brosh - Gezond in Zuid
16223
page-template-default,page,page-id-16223,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Michal Brosh
Pilates

Michal Brosh

pilates instructrice, Fysiotherapeut

 

broshmichal@gmail.com
telefoon 06 20 64 54 86

Mijn naam is Michal Brosh. Ik woon samen met mijn partner en 2 kinderen in Amsterdam. Ik ben een fysiotherapeute, Pilates instructrice en Zwangerfit lerares.

Ik geef Pilates lessen sinds 2008. Later dat jaar, begon ik mijn studie fysiotherapie aan de HVA (Opleiding tot fysiotherapeut) in Amsterdam. Ik ben in 2011 afgestudeerd en werk sindsdien als fysiotherapeut in Amsterdam. In 2013 was ik erg blij om mijn cursus Zwangerfit te voltooien.

Als fysiotherapeut werk ik in mijn eigen praktijk in de Indische buurt in Amsterdam Oost. Ik geef pilates en fysiopilates lessen ( pilates gericht op mensen met klachten en blessures) in verschillende locaties in Amsterdam.

Ik geef verschillende workshops voor fysio & pilates zoals blessures voorkomen voor je rug, en bewust worden van je bekken bodem spier.

 

Meer informatie is te vinden op www.iamfysiopilates.nl  en op Facebook