Josine van Nes - Gezond in Zuid
16182
page-template-default,page,page-id-16182,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Josine van Nes
Fysio Therapie
gezond in zuid zorgdisciplines Oedeemtherapie
Claudicatio Intermittens

Josine van Nes

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut, Dry Needlist

 

Josine@gezondinzuid.nl
telefoon (020) 671 71 35

Nadat ik in 2010 ben afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen, ben ik na enige tijd werkzaam te zijn geweest in Roermond en Utrecht, een aantal jaar geleden in Amsterdam neergestreken.

Sinds mei 2015 ben ik werkzaam als Fysiotherapeut/Manueel Lymfetherapeut (oedeemtherapeut) bij Gezond in Zuid in Amsterdam.

Gedurende mijn loopbaan heb ik me gespecialiseerd in Oedeemtherapie, Echografie, Dry Needling, Schouderproblematiek en behandelen van claudiocanten (ClaudicatioNet). Verder vind ik het ook erg belangrijk om mijn zakelijk netwerk op te bouwen en te onderhouden.

 

Netwerken

 

Ik ben aangesloten bij het ClaudicioNet (www.claudicationet.nl) en lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).

 

Per 1 augustus is Josine gestopt bij Gezond in Zuid. In Roermond (LB) begint zij per 1 september bij Spine Sport Roermond (Putkamp 4, Herten).