Ellen Palmboom - Gezond in Zuid
16129
page-template-default,page,page-id-16129,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Ellen Palmboom
Complementaire Therapie

Ellen Palmboom

Aurareading, Healing en Bach-bloesemtherapie
 
info@ellenpalmboom.nl
telefoon 06 39 55 30 85

Veel zorgverzekeraars vergoeden de consulten (gedeeltelijk) als je een aanvullende verzekering hebt. Informeer bij je zorgverzekeraar.

 

In 2008 ben ik gestart met de praktijk “Ellen Palmboom. Praktijk voor healing en aurareading”, eerst in Bussum en sinds 2011 bij Gezond in Zuid. Bij ‘Mens en Intuïtie’ in Amersfoort volgde ik de driejarige opleiding tot healer en aurareader, bij ‘Centrum De Haan’ in Bussum de vierjarige opleiding tot yogadocent. Ik ben gediplomeerd Bach-bloesemtherapeut en volgde de opleiding bij het door Dietmar Krämer erkende opleidingsinstituut C.I.N.T te Badhoevedorp.
Voordat ik deze praktijk had, deed ik heel ander werk. Ik studeerde geschiedenis, werkte als onderzoeker bij een wetenschappelijk instituut, promoveerde en had daarna diverse functies in het bedrijfsleven.
Met de kennis en ervaring die ik zo heb verworven, wil ik je helpen inzicht te verwerven in jezelf, in je huidige situatie en samen met jou bekijken hoe je bewuster in het leven kunt gaan staan en je kwaliteiten tot bloei kunt laten komen.

 

Netwerken
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VVET (Verbond Van Energetisch Therapeuten, www.vvet.nl)  en lid van de Stichting RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, www.rbcz.nu).

 

Nevenactiviteiten
Ik beoefen yoga en zing en weet daardoor hoe belangrijk het is om goed te ademen.

 

Meer informatie is te vinden op www.ellenpalmboom.nl